Over Ons

Waarom kiezen voor ons ?

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant. Daar willen we graag voor staan! Bij Facility Services KS krijgt elke klant een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat van uw behoeften. 

Betrouwbaar en ervaren

Facility Services KS staat voor heldere afspraken en een betrouwbare dienstverlening. U kan rekenen op een ervaren en enthousiast team.

Professioneel en toegewijd

We kunnen ons onderscheiden door ons hecht medewerkersteam en door onze diverse reinigingstechnieken.

Periodiek en persoonlijk

Wekelijks, maandelijks, jaarlijks? Laat ons weten waar uw noden liggen, wij voorzien steeds een passende oplossing.  

Ons Team

Het aangenaam klantcontact,  de planning, de supervisie van elke werf en de dagelijkse support van 48 ervaren poetshulpen. Daar staan Krystyna en Nick steeds garant voor.  

Nick Huybreghts

Commercieel Directeur

Als neef van Wim Swinnen en Krystyna Klepadlo tracht Nick steeds met hart en ziel het familiebedrijf te vertegenwoordigen. Steeds goedlachs en altijd even gedreven zorgt hij voor de beste service voor elke klant en krijgt iedereen waar voor zijn geld.  Sinds 2014 is hij werkzaam binnen Group KS en kan je steeds rekenen op zijn ervaring en professionaliteit.

Krystyna Klepadlo

Zaakvoerster

Onze zaakvoerster Krystyna legde in 2007 de eerste bouwstenen van Facility Services KS. Zeer ondernemend en terecht fier op het familiebedrijf, staat ze elke dag klaar met de beste diensten en draagt ze kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Samen met haar man Wim Swinnen runt ze nog enkele andere firma’s die allen vallen onder GROUP KS.  

Project heartsaver
Goede doelen

Project heartsaver

Een AED is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. 11 Scholen in de regio van Antwerpen kregen er het voorbije jaar één cadeau. Volledig gesponsord door Facility Services KS! Let’s save hearts together.  

Sponsoring

Een voetbalploeg, een basketbalteam en een wielerploeg. Allemaal mogen ze schitteren in een tof truitje van GROUP KS. 

Facility Services KS maakt deel uit van Group KS

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt Facility Services KS gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.